99,89

Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες

Περιγραφή

Το ΗΜ7904 είναι ένα όμορφο και πρακτικό βοηθητικό τραπεζάκι. Διαθέτει 2 μικρά συρταράκια με όμορφα χερούλια-κρίκους, ενώ η κάτω επιφάνεια (ραφάκι) είναι ιδιαιτέρως χρήσιμη. Το χρώμα του είναι ΦΥΣΙΚΟ ξύλου και είναι φτιαγμένο από ποιοτικό ξύλο. Οι υπάρχουσες ρωγμές ή αυτές που ενδέχεται να δημιουργηθούν με την πάροδο του χρόνου οφείλονται στην συστολή-διαστολή του ζωντανού οργανισμού που λέγεται μασίφ ξύλο, και δεν αποτελούν κατασκευαστικό ελάττωμα, δίνοντας πρωτοτυπία και μοναδικό design στο χώρο σας. Αυτά δεν αποτελούν ελάττωμα του προϊόντος.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
40x30x67Y εκ.
Συρτάρια: 23×18,5×3,5Y εκ. (x2)
Ραφάκι: 33x26x33 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το τραπεζάκι είναι κατασκευασμένο από MAONI. Το μαόνι είναι ξύλο με πλούσιο χρώμα που συγκαταλέγεται στα πιο πολύτιμα είδη ξύλου στον κόσμο. Είναι γνωστό για τον μοναδικό ροζ χρωματισμό του, ο οποίος εξελίσσεται σε βαθύ κοκκινοκαφέ καθώς το ξύλο γερνάει. Σε αντίθεση με τα εναλλακτικά προϊόντα ξύλου, όπως δρυς ή πεύκο, το μαόνι έχει πολύ λίγους κόμπους ή κενά. Είναι απίστευτα ισχυρό και ανθεκτικό, επιτρέποντας στους τεχνίτες να δημιουργούν προϊόντα μεγάλης διάρκειας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το έπιπλο δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση. Ένα πέρασμα με υγρό πανί είναι αρκετό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Το ΗΜ7904 είναι ένα πρακτικότατο έπιπλο. Είναι διαχρονικό και μπορεί να συνδυαστεί με πολλά χρώματα και διάφορα στυλ διακόσμησης και είναι σίγουρο ότι θα αναβαθμίσει αισθητικά τον χώρο σας!

Συσκευασία : 1 τεμ.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 8 kg
Τύπος

Είδος

Απόχρωση

BRAND

Shop
Sidebar
0 Cart