Ελπίζουμε ότι θα είστε ευχαριστημένοι με τις αγορές σας από το katrakishome.gr . Ωστόσο, εάν πρέπει να επιστρέψετε κάποιο προϊόν μας, με χαρά θα πραγματοποιήσουμε την επιστροφή του ή, αντίστοιχα, την ανταλλαγή του.

Προϋπόθεση είναι η επιστροφή του εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, στην αρχική του συσκευασία και με την προσκόμιση της απόδειξης αγοράς, χωρίς βέβαια να έχει τοποθετηθεί ή χρησιμοποιηθεί κατά οποιοδήποτε τρόπο. Η εταιρία μας στην συνέχεια θα σας επιστρέψει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό το αντίστοιχο ποσό. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτονται από την katrakishome.gr και επιβαρύνουν τον πελάτη.

Στα επιστρεφόμενα από την katrakishome χρήματα δεν ευθυνόμαστε για τυχόν κρατήσεις που ενδέχεται να υπάρξουν από συναλλαγές με κάρτες ή μέσω paypal. Αν η πληρωμή έχει γίνει μέσω τραπεζικής κατάθεσης τότε επιστρέφεται το του ποσό του τιμήματος του προϊόντος.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Ο πελάτης δύναται να υπαναχωρήσει της πώλησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος και με έξοδα δικά του να το επιστρέψει στην εταιρία. Η εταιρία δικαιούται να δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος μόνο εάν το προϊόν έχει επιστραφεί στην εταιρεία αυστηρά εντός του παραπάνω χρονικού ορίου και στην περίπτωση που δεν υπάρχει φθορά και συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς. Γίνεται επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερολογιακών ημερών  από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε.

Γενικά, συνιστάται να διενεργείται έλεγχος εκ μέρους του πελάτη της κατάστασης των προϊόντων και της συσκευασίας τους, κατά τη στιγμή της παράδοσης των εμπορευμάτων, ούτως ώστε να διαπιστώνονται τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ λάθος προϊόν).

– Για τα είδη Προσφοράς – Stock house – είδη υγιεινής – πλακάκια – θερμαντικά σώματα δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές.

-Στα στρώματα δεν ισχύει η επιστροφή προϊόντων.

-Στην περίπτωση τριγωνικής πώλησης δεν γίνονται δέκτες επιστροφές. Στα Επιπλα που δεν είναι χτυπημένα δε γίνονται επιστροφές.

-Στα προϊόντα που γίνονται κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας για λογαριασμό του πελάτη δεν γίνονται δέκτες επιστροφές.

-Προϊόν το οποίο έχει πωληθεί με επιπλέον δώρο θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιπλέον δώρο.

– Σε καμία περίπτωση δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων τα οποία παρουσιάζουν ελάττωμα οφειλόμενο σε κακή χρήση ή μη ορθή συναρμολόγηση εκ μέρους του πελάτη ή σε άλλο εξωγενές αίτιο. Στις περιπτώσεις αυτές, το προϊόν επιστρέφεται στον πελάτη χωρίς να αντικατασταθεί ενώ επιβαρύνεται και με το κόστος της εκ νέου αποστολής.

– Επιστροφές των εμπορευμάτων γίνονται δεκτές μόνο στις περιπτώσεις παραλαβής, με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας, ελαττωματικού προϊόντος ή λανθασμένου προϊόντος δηλ. διαφορετικού από εκείνου που έχει παραγγελθεί.

– Στις ως άνω περιπτώσεις (επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος ή λανθασμένου είδους ο αγοραστής υποχρεούται να αποστείλει το προϊόν με δικά του έξοδα μεταφοράς, εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση κατά την οποία παρελήφθησαν και εντός της αρχικής τους συσκευασίας, συνοδευόμενα από το σχετικό παραστατικό.


– Σε κάθε περίπτωση, πριν την επιστροφή των εμπορευμάτων, απαιτείται προηγούμενη ενημέρωση και συνεννόηση με την εταιρεία μας η οποία θα παρέχει συμβουλές για το πώς θα πρέπει να επιστραφεί το προϊόν και για την εν γένει ακολουθητέα διαδικασία. Για τυχόν επιστροφές εμπορευμάτων που πραγματοποιηθούν μετά την πάροδο 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην τις αποδεχθεί.

– Σε κάθε περίπτωση, το κόστος επιστροφής των προϊόντων βαρύνει τον πελάτη

Shop
Sidebar
0 Cart