Το katrakishome.gr σας κάνει δώρο τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες αξίας 150,00€ και άνω (στην προσφορά δεν σημπεριλαμβάνονται προϊόντα με βάρος πάνω από 8 κιλά η μεγάλο όγκο).

Η παραγγελία σας αποστέλλεται για τα περισσότερα προϊόντα μέσω courier (Elta courier / Comvos Express ), ενώ τα ογκώδη ή βαριά προϊόντα άνω των 8 κιλών αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία (TransCombi Express), μετά από συνεννόηση με τον πελάτη για το κόστος των μεταφορικών).

Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ: Το δέμα παραδίδεται όπου εσείς επιλέξετε σε 1-5 μέρες. Για παραγγελίες με κόστος προϊόντων κάτω από 150€ τα μεταφορικά είναι 3€ έως 3 κιλά και κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται + 1€.

Σε περίπτωση που θα χρειαστείτε να παραδοθεί το δέμα στον χώρο σας ημέρα Σάββατο υπάρχει παραπάνω χρέωση 2€.

Μεταφορική για ογκώδη και βαριά προϊόντα: Το κόστος της αποστολής εξαρτάται από τον τόπο παράδοσης και ο πελάτης ενημερώνεται για αυτό πριν την αποστολή των προϊόντων.  Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στο πεζοδρόμιο του σπιτιού σας και όχι στο διαμέρισμα.

Υπάρχει περίπτωση τα μεταφορικά έξοδα να έχουν μικρή απόκλιση. Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από την μεταφορική εταιρία ή για λόγους ανωτέρας βίας.

Για οποιαδήποτε απορία/διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας είτε τηλεφωνικά στους αριθμούς που θα βρείτε στην αρχική μας σελίδα.