Η παραγγελία σας αποστέλλεται για τα περισσότερα προϊόντα μέσω courier (Elta courier / Comvos Express ), ενώ τα ογκώδη ή βαριά προϊόντα άνω των 8 κιλών αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία (TransCombi Express), μετά από συνεννόηση με τον πελάτη για το κόστος των μεταφορικών.

Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ: Το δέμα παραδίδεται όπου εσείς επιλέξετε σε 1-5 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες εώς 8 κιλά τα μεταφορικά είναι 5€ έως 3 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται συν +1€.

Μεταφορική για ογκώδη και βαριά προϊόντα: Το κόστος της αποστολής εξαρτάται από τον τόπο παράδοσης και ο πελάτης ενημερώνεται για αυτό πριν την αποστολή των προϊόντων.  Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε κεντρικές πόλεις στο πεζοδρόμιο του σπιτιού σας και όχι στο διαμέρισμα.

Υπάρχει περίπτωση τα μεταφορικά έξοδα να έχουν μικρή απόκλιση. Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από την μεταφορική εταιρία ή για λόγους ανωτέρας βίας.

Για οποιαδήποτε απορία/διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας είτε τηλεφωνικά στον αριθμό 2310.809470

Shop
Sidebar
0 Cart