1.356,00

Παράδοση 1-3 μέρες

Περιγραφή

Σόμπα πέλλετ Angela TA 14 από τον κατασκευαστή Mytherm, ενεργειακής κλάσης Α+.

Προσφέρει πολύ καθαρή καύση, λιγότερη παραγωγή στάχτης και χαμηλότερες εκπομπές βλαβερών σωματιδίων στον αέρα, σε σχέση με μια σόμπα ξύλου, είναι δηλαδή φιλικότερη ως προς το περιβάλλον. Διαθέτει βεντιλατέρ, για ταχύτερη κατανομή του ζεστού αέρα στον χώρο.

Παράλληλα, είναι εξοπλισμένη με μεγάλη δεξαμενή χωρητικότητας 30 κιλών, στην οποία αποθηκεύεται το καύσιμο πέλλετ έτσι ώστε η ροή του να γίνεται αυτόματα αυξάνοντας την αυτονομία και μειώνοντας τη συχνότητα της τροφοδοσίας. Ένα επιπλέον προτέρημα της σόμπας πέλλετ, είναι η δυνατότητα απουσίας καμινάδας, αφού ο εξαερισμός της μπορεί να πραγματοποιείται από μία περιορισμένου εύρους τρύπα στο τοίχο.

Ο εξαιρετικά υψηλός βαθμός απόδοσής της, δηλαδή το ποσοστό της καύσιμης ύλης που μετατρέπεται σε ωφέλιμη θερμότητα, έχει ως αποτέλεσμα την πολύ μεγάλη μείωση στην κατανάλωση του πέλλετ, άρα ακόμα περισσότερη εξοικονόμηση χρημάτων.

Το καύσιμο πέλλετ είναι οικολογικό καθώς κατασκευάζεται από υποπροϊόντα της επεξεργασίας ξύλου, που σε διαφορετική περίπτωση δε θα είχαν καμία χρησιμότητα. Λόγω της υψηλής του ενεργειακής πυκνότητας δε χρειάζεται μεγάλη κατανάλωση και είναι πιο οικονομικό σε σύγκριση με το πετρέλαιο ή το ξύλο. Τέλος έχει μικρότερο όγκο αποθήκευσης και είναι ευκολότερη η μεταφορά του.

Είναι κατάλληλη για να καλύψει τη θέρμανση ενός χώρου περίπου από 61 έως και 80τμ.

Χαρακτηριστικά και Διαστάσεις

  • Συνολική Ισχύς: 14kW
  • Βαθμός Απόδοσης: 92%
  • Κατανάλωση Pellet: 3.2kg/h
  • Ύψος: 1025mm
  • Πλάτος: 450mm
  • Βάθος: 550mm

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 60 kg
Shop
Sidebar
0 Cart